Gjærbakst er alltid suksess og om du legger til vaniljekrem, blåbær og syrlig melis, kan jeg love deg en høydare. Gjærdeigen er den samme som på kanelknutene og sjokoladesnurrene.
Oppskriften gir ca 24 boller.søndag 26. februar 2012
lørdag 25. februar 2012
fredag 24. februar 2012
Oreo Cupcake
mandag 30. januar 2012
Nydelig marinert kongekrabbe med hvitløksmajones
Dette er en enkel, men veldig god rett med kongekrabbe. Passer perfekt både som forrett, smårett eller som hovedrett. Server med godt brød, gjerne "Focaccia".
Etiketter:
Dressing,
Forrett,
Kalde sauser,
Kongekrabbe,
Sjømat,
Småretter
søndag 29. januar 2012
Enkel Bearnaise
Det finnes mange måter å lage bearnaise saus på, og jeg har tidligere lagt ut oppskrift på en litt syrligere variant som er laget på en litt annen måte.
Denne teknikken er enkel, men du må følge godt med på sausen for den vil skille seg og bli en trasig suppe dersom temperaturen blir for høy. Denne oppskriften holder til ca 4 personer.
lørdag 31. desember 2011
Kongekrabbemiks på toast
fredag 30. desember 2011
torsdag 29. desember 2011
Chili og hvitløksmarinert kongekrabbe med søt og kryddret soyasaus og avokadokrem
Kongekrabbe er festmat! Dette er en enkel rett og servere som forrett til 5-6 personer eller hovedrett/smårett til 3-4 personer.
Jeg fikk tak i fersk kongekabbe rett før jul! Nå på denne tiden er kongekrabben på sitt beste med kjøttfulle og saftige klør. Da benyttet vi sjansen og kjøpte inn 10 kilo av denne herligheten.
onsdag 28. desember 2011
onsdag 21. desember 2011
Hellstrøms Juleribbe
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Ribben stekes sammen med grønnsaker som gjør ribben ekstra saftig og smakfull. Grønnsakene blir senere base til en kjempegod saus. Verdt å prøve!
Jeg har lett i hele dag etter bilder av julemiddagen i fjor, men finner det ikke. Ikke kan jeg lage ribben før juleaften, men jeg synes jeg måtte gi dere oppskriften allikevel.
fredag 16. desember 2011
torsdag 15. desember 2011
Risboller eller Riskaker
tirsdag 13. desember 2011
Nydelig Thaisuppe
Denne suppen sender deg rett til Thailand på sekunder. Nydelig suppe med kokkosmelk, kylling, karripasta, ingefær og litt hvitløk. Det beste er at du ikke trenger dra på 10 forskjellige butikker for å få tak i ingredienser, det meste får du kjøpt på nærbutikken. (Bortsett fra sitrongress som kjøpes på utenlandske forretninger eller andre butikker med godt utvalg.)
søndag 11. desember 2011
torsdag 8. desember 2011
Oreo konfekt kuler
Oreokjeks, philadelphiaost og to typer sjokolade må bare bli en slager.
onsdag 7. desember 2011
Hjemmelagde fiskepinner med remulade
tirsdag 6. desember 2011
mandag 28. november 2011
Kylling satay med nudlesalat
torsdag 24. november 2011
onsdag 23. november 2011
Abonner på:
Innlegg (Atom)