tirsdag 27. september 2011

Lones viltsuppe med reinskav og fløte


Veldig god suppe som smaker fantastisk på høsten. Masse gode grønnsaker!


Du trenger:
- 200g Reinsdyrskav
- 1gulrot
- 1 liten pepperrot
- 100g sellerirot
- 100g kålrabi
- 2 sjarlottløk
- Litt sopp
- 2ss smør
- 7dl god kraft
- 2dl fløte
- 1ts soyasaus
- 1ss rømme/cremé frech
- 1båt hvitløk
- 2-3kvaster timian

Stek kjøttet på høy varme sammen med et knust fedd hvitløk og et par stilker timian.
fres charlottløk i litt smør og ha på hvetemel. Ha over kraft og kok opp. Skjær grønnsakene i strimler og fres dem i litt smør.Ha i suppa sammen med kjøttet, soyasaus, fløte og creme fraiche Kok 10 minutter på middels varme og server med godt brød.

4 kommentarer:

  1. Nam nam, gleder meg til å smake denne!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Elsker å prøve ut nye supper! gi meg gjerne tilbakemelding om du prøver ut :)

      Slett
  2. Det blir dagens middag ;) oppdatering kommer! Det står at det skal haes på hvetemel, hvor mye?

    SvarSlett
  3. Hei igjen! Ca 2 sa slik at du får litt fyldigere suppe. Dersom suppen blir litt tynn, kan du blande like deler smeltet smør og hvetemel, ha i suppen og gi et oppkok. Lykke til :)

    SvarSlett