torsdag 1. mars 2012

Oreo Favoritter

Nå ligger det ikke mindre enn 6 oppskrifter med oreo-kjeks på bloggen, noe jeg synes må feires! Oreo er blitt en storfavoritt hos mange og den siste tiden har jeg alltid hatt oreokjeks liggende i skuffen som bare venter på å bli brukt i baking. Jeg må innrømme at jeg synes ikke kjeksen er god å spise, men den er utrolig god smakstilsetting i diverse kaker og bakverk.

Litt funfact:
Ordet "Oreo" har vært brukt hovedsaklig av afro-amerikanere, som et nedsettende navn på personer med mørk hudfarge som sympatiserer med hvite. Navnet antyder at personer er "svart på utsiden, men hvit på innsiden".


Mine 6 Oreo favoritter:
Oreokake med oreokjeks bunn, ostekrem og sjokolademouse


Oreo cheescake cookies med sjokoladebiter og philadelphiaost rullet i oreokjeksOreokjeks og philadelphiost med nydelig sjokoladetrekk gir myke og smakfulle Oreo konfektkuler 
Denne oppskriften var den mest leste i 2011!Oreo Cupcake er fyldig, myk sjokolademuffin og nydelig smørkrem med oreosmakOreo Iskrem, deilig fløteis med oreokjeks og sjokoladebiter. Enkelt og kjempegodt!Oreo Brownie med nydelig krem: Saftig brownie med philadelphiakremDu finner også egen "Oreo" kategori i menyen til høyre!

Hva er din Oreo favoritt?

2 kommentarer:

  1. Mmm...dette må prøves! Det var gjennom oreokonfekten jeg fant bloggen din. De lagde jeg til jul, og de var så utrolig gode!!

    Klem Einy

    SvarSlett
  2. Oreokonfektene er veldig gode! Ellers anbefales oreo cheesecake cookies! De er farlig gode ;) Ha en fin dag!

    SvarSlett