lørdag 31. desember 2011
fredag 30. desember 2011
torsdag 29. desember 2011
Chili og hvitløksmarinert kongekrabbe med søt og kryddret soyasaus og avokadokrem
Kongekrabbe er festmat! Dette er en enkel rett og servere som forrett til 5-6 personer eller hovedrett/smårett til 3-4 personer.
Jeg fikk tak i fersk kongekabbe rett før jul! Nå på denne tiden er kongekrabben på sitt beste med kjøttfulle og saftige klør. Da benyttet vi sjansen og kjøpte inn 10 kilo av denne herligheten.
onsdag 28. desember 2011
onsdag 21. desember 2011
Hellstrøms Juleribbe
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Ribben stekes sammen med grønnsaker som gjør ribben ekstra saftig og smakfull. Grønnsakene blir senere base til en kjempegod saus. Verdt å prøve!
Jeg har lett i hele dag etter bilder av julemiddagen i fjor, men finner det ikke. Ikke kan jeg lage ribben før juleaften, men jeg synes jeg måtte gi dere oppskriften allikevel.
fredag 16. desember 2011
torsdag 15. desember 2011
Risboller eller Riskaker
tirsdag 13. desember 2011
Nydelig Thaisuppe
Denne suppen sender deg rett til Thailand på sekunder. Nydelig suppe med kokkosmelk, kylling, karripasta, ingefær og litt hvitløk. Det beste er at du ikke trenger dra på 10 forskjellige butikker for å få tak i ingredienser, det meste får du kjøpt på nærbutikken. (Bortsett fra sitrongress som kjøpes på utenlandske forretninger eller andre butikker med godt utvalg.)
søndag 11. desember 2011
torsdag 8. desember 2011
Oreo konfekt kuler
Oreokjeks, philadelphiaost og to typer sjokolade må bare bli en slager.
onsdag 7. desember 2011
Hjemmelagde fiskepinner med remulade
tirsdag 6. desember 2011
Abonner på:
Innlegg (Atom)