Dette er en enkel, men veldig god rett med kongekrabbe. Passer perfekt både som forrett, smårett eller som hovedrett. Server med godt brød, gjerne "Focaccia".
mandag 30. januar 2012
Nydelig marinert kongekrabbe med hvitløksmajones
Dette er en enkel, men veldig god rett med kongekrabbe. Passer perfekt både som forrett, smårett eller som hovedrett. Server med godt brød, gjerne "Focaccia".
Etiketter:
Dressing,
Forrett,
Kalde sauser,
Kongekrabbe,
Sjømat,
Småretter
søndag 29. januar 2012
Enkel Bearnaise
Det finnes mange måter å lage bearnaise saus på, og jeg har tidligere lagt ut oppskrift på en litt syrligere variant som er laget på en litt annen måte.
Denne teknikken er enkel, men du må følge godt med på sausen for den vil skille seg og bli en trasig suppe dersom temperaturen blir for høy. Denne oppskriften holder til ca 4 personer.
Abonner på:
Innlegg (Atom)