onsdag 4. mai 2011

Thai inspirert rett med kylling, kokkos, ingefær, vårløk og karripasta.

En av mine favorittrestauranter i Oslo er thai-restauranten "Risebowl". Her serverer de en rett som er fantastisk god. Jeg har forsøkt å lage en lignende rett, som er enkel og lage og smaker fortreffelig!


(Det ser ikke så fantastisk ut på bildet for jeg glemte retten på komfyren etter å ha hatt i alle ingrediensene. Gryten kokte og sausen skilte seg.. Jaja, smakte godt iallefall ;) )


Du trenger (2-3 porsoner) :
- kyllingfilè
- en liten boks kokkosmelk
- 1 dl fløte
- karripasta (grønn eller rød)
- cayennepepper
- fersk ingefær (ca en t-sje revet ingefær)
- vårløk
- tomat
- champinjong
- cashewnøtter
- litt kyllingkraft.
- ris som tilbehør.

Kok opp kokkosmelk og fløte. Ha i karripasta, ingefær, cayennepepper og kyllingkraft. Skjær kyllingen i tynne skiver. Ha i vårløk, champinjong, tomat og kylling og trekk til det er mørt. Ha i cashewnøtter mot slutten. Server med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar