Tex Mex variant som er veldig grei og servere om du har gjester. Det blir ikke like mye oppvask som ved f.eks Taco og alt kan lages klart på forhånd slik at du bare setter formen i oven når sulten melder ankomst.
Til ca 3 porsjoner trenger du:
Tacokrydder
6 Tortilla lefser
1pk kjøttdeig
1 løk i terninger
1 grønn paprika i terninger
1 boks hermetiske tomater
1/2 boks røde bønner
rød chili (ca 5cm)
1-2 fed hvitløk
ca 1/2 lime, presset
litt revet ost
Tilbehør:
salat
rømme
salsa
evt. ris
Slik gjør du:
Stek kjøttet raskt på høy varme. Tilsett krydderblandingen underveis og ha over i en bolle. Stek løk og paprika til løken blir blank og myk. Tilsett chili og hvitløk og bland i de hermetiske tomatene. La putre noen minutter og smak til med evt mer krydder, chili og hvitløk.
Fordel kjøttsausen på tortillalefsene og legg dem i en ildfast form (gjerne smurt form). Ha over litt revet ost.
Stek ved 200 grader i 15min.
Til ca 3 porsjoner trenger du:
Tacokrydder
6 Tortilla lefser
1pk kjøttdeig
1 løk i terninger
1 grønn paprika i terninger
1 boks hermetiske tomater
1/2 boks røde bønner
rød chili (ca 5cm)
1-2 fed hvitløk
ca 1/2 lime, presset
litt revet ost
Tilbehør:
salat
rømme
salsa
evt. ris
Slik gjør du:
Stek kjøttet raskt på høy varme. Tilsett krydderblandingen underveis og ha over i en bolle. Stek løk og paprika til løken blir blank og myk. Tilsett chili og hvitløk og bland i de hermetiske tomatene. La putre noen minutter og smak til med evt mer krydder, chili og hvitløk.
Fordel kjøttsausen på tortillalefsene og legg dem i en ildfast form (gjerne smurt form). Ha over litt revet ost.
Stek ved 200 grader i 15min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar