torsdag 15. desember 2011

Risboller eller Riskaker


Her snakker vi barnevennlig julesnoperier! Voksenvennlig også, dersom du er en "slikk-munn" som meg. Du lager risboller på en halvtime og de holder seg til over nyttår dersom de oppbevares kaldt.


Du trenger:
- 1 pakke/ 250g  delfiafett  (bruk den som er kokkosfett, ikke smult)
- 200g kokesjokolade (jeg brukte 150g lys og 50g mørk)
- 3 ss kaffe
- 2dl sukker
- 2 egg
- 100g puffetris
- muffinsformer




Slik gjør du:
Smelt delfiafett i en kjele. Ta kjelen av platen og ha i sjokolade. Brekk sjokoladen i biter, da smelter den raskere.  Avkjøl.
Pisk eggedosis av sukker og egg og bland i den lett avkjølte sjokoladen. Ha i puffetris og bland godt.
Fordel i middels store muffinsformer, ca 25-30 stk.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar