Om kjeksene holder seg til dagen etter? -ja, om de ikke er spist opp.
Du trenger:
113 g mykt smør
100 g Philadelphia ost
225 g sukker
1 ts. vaniljeessens
180 g hvetemel
100 g sjokoladebiter (kokesjokolade)
1 pk Oreo kjeks
Kjør smør og philadelphia ost i en kjøkkenmaskin bland til det er mykt og luftig, det tar 5-8 minutter. Konsistensen blir nesten som krem.
Ha i sukker og bland i 2-3 minutter til du får en luftig krem. Bland i mel og vaniljeessens før du har i sjokoladebiter.
Ta det hvite fyllet ut av oreo kjeksene og knus dem til pulver. Jeg liker å ha litt små biter også, da blir det litt mer tyggemotstand i kjeksene.
Skrap ut fyllet med en kniv. |
Bruk en skje og lag små kuler av kremen før du ruller dem i knust oreokjeks. Jo mere kjekssmuler, jo bedre!
Her har jeg formet kuler på størrelse med en ping-pong ball og ruller dem i kjekssmuler. |
Stek på 190g i 12-15 minutt.
Kjeksene skal være sprø utenpå og litt mykere inni.
Klare for steking. |
hvor mange cookies blir det av denne oppskriften? :) så helt fantastiske ut!
SvarSlettog en ting til! blir de like gode dagen etter om de oppbevares i fryseren?
SvarSlettHei. Det blir ca 12 store kjeks, men du kan lage dem større og mindre om du vil ha færre eller fler.
SvarSlettDe holder seg opptil en uke i en tett boks :)
SvarSlett