tag:blogger.com,1999:blog-8631319870333848813.post2323090705821166824..comments2022-04-09T04:17:08.538-07:00Comments on Vann i Munn: Sprøstekt andebryst med appelsinsaus, potet og spinatpurè og bakt fennikelVannimunnhttp://www.blogger.com/profile/00662143875250924263noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8631319870333848813.post-75349160162128614802013-07-31T12:07:02.873-07:002013-07-31T12:07:02.873-07:00denne er fantastisk!! fikk den servert på nyttårsa...denne er fantastisk!! fikk den servert på nyttårsaften. tenkte å prøve meg på den i helga, og er så glad for at du har laget den så idiotsikker. altså lett forståelig for oss som ikke er fabelaktive på matlaging. jeg satser hvertfall på å imponere daten;-)<br /><br />Tusen takk!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8631319870333848813.post-79418479778459774392012-10-19T06:52:59.236-07:002012-10-19T06:52:59.236-07:00Hei!
Så gøy at du vil lage retten :) Om du bruke...Hei! <br /><br />Så gøy at du vil lage retten :) Om du bruker pulver, ville jeg brukt veldig lite. 1/4ts holder nok i massevis! Prøv deg fram med litt om gangen så finner du nok ut av det! <br /><br />Lykke til :) <br />Ps. Kjenner jeg ble litt misunnelig på middagen din....Vannimunnhttps://www.blogger.com/profile/00662143875250924263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8631319870333848813.post-46668865954347535202012-10-19T03:37:12.306-07:002012-10-19T03:37:12.306-07:00Hei!
Dette så godt ut! -Og har tenkt å lage det i ...Hei!<br />Dette så godt ut! -Og har tenkt å lage det i kveld, gjøre et ærlig forsøk hvertfall ;-) Men, de hadde ikke stjerneanis i butikken. Kjøpte derfor malt stjerneanis i steden. Går det? Hvor mye skal jeg eventuelt bruke..?<br /><br />Spørs om du rekker svare før jeg må gå i gang med kokkeleringen, men kanskje jeg finner ut av det til neste gang hvis det blir vellykket ;-)Veronikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8631319870333848813.post-24414823425444355032012-06-22T00:31:49.769-07:002012-06-22T00:31:49.769-07:00Det så utrolig godt ut! Herved pinnet!Det så utrolig godt ut! Herved pinnet!Fra kjøkkenbenkenhttps://www.blogger.com/profile/08213734768879886426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8631319870333848813.post-18342763142258271922012-04-24T22:48:38.835-07:002012-04-24T22:48:38.835-07:00Hei Randi. Takk for hyggelig kommentar, så hyggeli...Hei Randi. Takk for hyggelig kommentar, så hyggelig at du liker bloggen! <br />Det virker som vi er like på det punkt at vi liker å prøve nye ting, men ikke for avansert. Jeg er opptatt av at hverdagsmaten skal smake godt. Det er viktig å kose seg også i hverdagen. Jeg liker å lage det meste fra bunnen av og synes det er like spennende å lage bestemors karbonader som en eksotisk rett fra Asia. <br /><br />Ha en fin dag!Vannimunnhttps://www.blogger.com/profile/00662143875250924263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8631319870333848813.post-23654522585422283262012-04-24T02:40:28.708-07:002012-04-24T02:40:28.708-07:00Ser utrolig godt ut:)
Jeg liker bloggen din fordi...Ser utrolig godt ut:)<br /><br />Jeg liker bloggen din fordi du har oppskrifter som er litt mer enn hverdagsmat, men samtidig ikke for avansert. Akkurat nok til at jeg strekker meg litt lengre enn det jeg har gjort tidligere.<br /><br />Har blandt annet laget kyllingsalaten din. Frisk og god, og dressingen er blitt en fast dressingvariant hos oss. Nydelig!<br /><br />Neste på lista mi er Chicken tikka masala. Elsker indisk mat, men har ikke prøvd å lage det selv. Men nå står det på menyen hos oss denne uka. Gleder meg:)<br /><br />Gleder meg til flere innlegg fra deg.Randihttps://www.blogger.com/profile/10527311048982952933noreply@blogger.com